2012. gada 29. augusts

Clarins Hand and Nail Treatment Cream, atsauksme


Pirms kāda laika ārzemju internetveikala piedāvājumā pamanīju Clarins dāvanu komplektu, kas sastāvēja no Hand and Nail Treatment, Beauty Flash Balm un kosmētikas maciņa. Tā kā tobrīd man kā reiz bij aktuāls jauns dežūrmaciņš dekoratīvajai kosmētikai un komplektam bij laba cena, pat neredzot maciņa bildi, komplektu pasūtīju. Aklais randiņš bij vairāk kā izdevies - saņemot paciņu, maciņā iemīlējos no pirmā skatiena. Beauty Flash Balm pamēģināju, bet, nesaprotot vispārējo sajūsmu par šo produktu, iemetu to plauktā, kur tas joprojām mētājas un katru rītu man atgādina, ka vajadzētu tam dot otru iespēju. Turpretī roku krēms izrādījās atklājums un pārliecinoši ieņem vietu manā roku krēmu topā!





Ko sola ražotājs:

Šis bagātīgais krēms ir vieglas konsistences un ātri uzsūcas, nodrošinot ādai ilgstošu mitrināšanu un komfortu. Šī sviests baro ādu, mazina redzamās novecošanās pazīmes. Sezama eļļa mitrina un pasargā no brīvajiem radikāļiem. Japānas zīdkoka ekstrakts palīdz samazināt pigmentācijas plankumus. Mirres ekstrakts stiprina nagus. Dermatoloģiski testēts. Tilpums 100ml.


Sastāvs:
Water, Butylene Glycol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Myristate, Potassium Cetyl Phosphate, Dimethicone, Hydrogenated Coco-Glycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Stearyl Heptanoate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Allantoin, Polysorbate 20, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Unsaponifiables, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Disodium EDTA, Ethylparaben, Lecithin, Methylparaben, Sodium PCA, Tetrasodium EDTA, Triclosan, Potassium Sorbate, Commiphora Myrrha Resin Extract, Marsdenia Condurango Bark Extract, Palmitoyl Myristyl Serinate, Morus Alba Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Frangula Alnus Bark Extract, Rhamnus Purshiana Bark Extract, Acetylated Glycol Stearate, Tristearin, Tocopherol, BHT, Limonene, Linalool, Citronellol, Benzyl Salicylate, Benzyl Benzoate, Citral, Geraniol, Eugenol.

Mana atsauksme:

Krēms ir iepakots izspiežamā tūbiņā ar skrūvējamu korķi, ar raksturīgo Clarins dizainu, izskatīsies pieklājīgi kā uz vannasistabas plauktiņa, tā uz biroja galda.

Krēms ir dabīgi baltā krāsā. Tam ir neuzbāzīga un manam degunam ļoti patīkama smarža - pļavas ziedu un pūdera mikslis. Aromāts izteikti uzvirmo vien krēma uzklāšanas brīdī, pēc iesūkšanās ādā tas vairs nav jūtams, kas manā skatījumā ir pluss. 


Krēms ir vidēji biezas konsistences. Tam ir patīkama zīdaini eļļaina tekstūra, un tas ļoti labi iesūcas ādā. Pēc uzklāšanas pazūd jebkādas sausuma vai zvīņošanās pazīmes. Rokas kļūst maigas un zīdainas, tām ir ļoti patīkami pieskarties. Ienadži un rokas iegūst koptu izskatu.  Krēms nav lipīgs, neatstāj taukainas kārtas sajūtu uz rokām, neveido plēvi, neatstāj nospiedumus uz dokumentiem, zem tā āda nesvīst. Atsaucoties uz ražotāja solījumiem par ilgstošu komfortu, Clarins tie nav tikai mārketinga saukļi, bet balta patiesība - dienas gaitā sausums neatgriežas un krēmu neprasās ik pa laikam atjaunot, pat pēc roku skalošanas ūdenī (ko, protams, nevar teikt par roku mazgāšanu ar ziepēm). Par iedarbību uz pigmentācijas plankumiem neko nevaru komentēt, jo man tādu nav.
Tām, kam patīk vieglie roku krēmi un losjoni, kas zibenīgi pazūd ādā un ko pēc uzklāšanas vairs nejūt, šis varētu nepatikt. Man kā barojošāku roku krēmu mīļotājai šis viennozīmīgi ir viens no līderiem manā roku krēmu topā.
Vienīgais iebildums ir par produkta cenu - pilna tilpuma iepakojumam feelunique.co.uk regulārā cena ir 19 paundi, vietējos veikalos neesmu meklējusi, bet būs vēl dārgāk, ja netrāpīsiet uz atlaidēm vai īpašajiem piedāvājumiem. Lai arī produkts manā skatījumā ir teju vai izcils, es tomēr šaubos, vai kādreiz pirkšu to atsevišķi par pilnu cenu.

Kuri ir jūsu mīļākie roku krēmi?

7 komentāri:

  1. Atsauksme tieši laikā, rudenī man roku krēmu problēma aktualizējās. Nakts laikā man lieliski der L'Occitane šī sviesta krēms, dienā gribās kaut ko tik pat iedarbīgu, bet ne tik treknu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tādā gadījumā tev šis varētu patikt, nav trekns ;)

      Dzēst
    2. Jā- uz nakti ir visefektīvāk likt, jo pa dienu tāpat visu laiku tiek mazgātas rokas!

      Dzēst
  2. Man vienu laiku favotīts bija Madaras roku krēms. Bet tas vairāk smaržas dēļ, jo ziemā man tas likās par vāju manām rokām - gribas ko īedarbīgāku

    P.S.Liekas, ka Tevis minēto redzēju feelunique izpārdošanā, bet nez vai kāda nozīmīga cenu atšķirība būs :)

    Miss?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man arī patīk Madara, gan aromāta, gan iedarbības ziņā, tas ir mans otrs favorīts :) Paldies par info, es jau pamanīju šo krēmu izpārdošanā, bet cenas starpība tiešām ir minimāla, man joprojām par dārgu ;)

      Dzēst
  3. Rudenī šis ir ļoti aktuāli, būs jāizmēģina!

    AtbildētDzēst