2012. gada 12. oktobris

Artistry Essentials normalizējoša ādas kopšanas sistēma, atsauksme

Man vienmēr ir paticis izmēģināt ko jaunu, tāpēc ieraugot Amway piedāvājumā sejas kopšanas produktus, nolēmu šo to izmēģināt. Šodien raksts par Essentials normalizējošu ādas kopšanas sistēmu. Kā jau ierasts, šādu sistēmu pamatā ir 3 vienkārši soļi - attīrīšana, tonizēšana un mitrināšana. Komplektā ietilpst želeja sejas mazgāšanai (135ml), toniks (200ml) un mitrinātājs (75ml). Tātad ikdienas kopšana. Visi produkti ir dermatoloģiski testēti, antialerģiski un piemēroti arī jūtīgai ādai. 


Ražotājs:

Īpaši izstrādātais un patentētais Tri-Balance complex satur unikālas dabīgas izcelsmes fitodermiskas substances un tehnoloģiski progresīvus mikrosūklīšus, kas regulē jauktas un taukainas ādas sebuma līmeni, padara ādu dabīgi matētu un veselīgi starojošu, nesausinot ādu un neradot ādas diskomfortu. Essentials sejas kopšanas sistēma balstās uz augu sastāvdaļu kompleksu Botanicals, kas ir auguši sertificētās organiskās fermās NUTRILITE*, un tā ir augstas kvalitātes garantija. Sastāvā esošā hidrolipīdu matrica, kas radīta sadarbības rezultātā starp slaveno Šveices farmaceitisko firmu un kompleksu Nourish-3, atjauno mitruma un lipīdu līmeni, ar ko āda atgūst jauneklīgu spīdumu. Papildus SPF 15 aizsargās no UV stariem. Visi līdzekļi ir antikomedoniski un nenosprosto poras. ARTISTRY Essentials ir līdzsvars starp to, kas ir labākais dabā un progresīviem zinātnes atklājumiem.

Sastāvs attīrītājam:
Water/Eau, Peg-150 Distearate, Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Peg-8, Tea-Lauryl Sulfate, Hexylene Glycol, Sodium Myristoyl Sarcosinate, Lauryl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Peg-60 Almond Glycerides, Methylparaben, Hydrolyzed Oats, Citric Acid, Diazolidinyl Urea, Fragrance/Parfum, Polyquaternium-10, Sodium Citrate, Sodium Lauroyl Oat Amino Acids, Butylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Maltodextrin, Opuntia Ficus-Indica Stem Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Alcohol Denat., Agave Tequilana Leaf Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Yucca Schidigera Leaf/Root/Stem Extract, Malpighia Emarginata (Acerola) Pulp Powder, Proline, Sodium Hyaluronate, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Twig Extract, Lecithin, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Trehalose, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Poterium Officinale Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Ceramide 3, Beta-Sitosterol.

Sastāvs tonikam:
Water/Eau, Alcohol Denat, Methyl Gluceth-20, Malpighia Emarginata (Acerola) Pulp Powder, Opuntia Ficus-Indicia Stem Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Twig Extract, Hydrolyzed Oats, Zinc Pca, Salicylic Acid, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Yucca Schidigera Leaf/Root/Stem Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Perilla Ocymoides Leaf Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Poterium Officinale Root Extract, Silica, Tamarindus Indica Seed Polysaccharide, Trehalose, Spiraea Ulmaria Extract, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Myrothamnus Flabellifolia Leaf/Stem Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Hyaluronate, Bisabolol, Panthenol, Arginine, Proline, Lecithin, Ceramide 3, Beta-Sitosterol, Glycerin, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Ceteth-20, Dimethyl Isosorbide, Butylene Glycol, Fragrance/Parfum, Sodium Magnesium Silicate, Chlorphenesin, Methylparaben, Maltodextrin, Blue 1.

Sastāvs mitrinātājam:
Aqua, cyclopentasiloxane, ethylhexyl methoxycinnamate, c12-15 alkyl benzoate, zinc oxide, glycerin, cetearyl alcohol, benzophenone-3, isodecyl neopentanoate, coco-glucoside, c20-22 alkyl phosphate, methyl methacrylate crosspolymer, malpighia emarginata fruit powder, opuntia ficusindica stem extract, sodium hyaluronate, cinnamomum cassia bark extract, zingiber officinale root extract, poterium officinale root extract, hamamelis virginiana bark/twig extract, myrothamnus flabellifolia leaf/stem extract, punica granatum sterols, terminalia ferdinandiana fruit extract, tamarindus indica seed, polysaccharide, trehalose, hydrolyzed oats, oenothera biennis flower extract, yucca schidigera leaf/root/stem extract, agave tequilana leaf extract, aloe barbadensis leaf juice, perilla ocymoides leaf extract, dipotassium glycyrrhizate, zinc pca, tocopheryl acetate, panthenol, ceramide 3, beta-sitosterol, proline, c20-22 alcohols, c30-45 alkyl cetearyl dimethicone crosspolymer, palmitoyl proline, polyacrylate-13, butylene glycol, parfum, diazolidinyl urea, polyisobutene, xanthan gum, disodium edta, magnesium palmitoyl glutamate, sodium palmitoyl sarcosinate, riethoxycaprylylsilane, polysorbate 20, silica, hdi/trimethylol hexyllactone crosspolymer, alcohol, iodopropynyl butylcarbamate, lecithin, maltodextrin, benzyl benzoate, limonene, linalool, alphaisomethyl ionone.

Pārskats:

Želeja sejas mazgāšanai ir caurspīdīga, vidēji šķidras konsistences, ar vieglu un neitrālu aromātu. Vidēji putojoša, putas ir ļoti maigas. Pēc noskalošanas un sejas nosusināšanas nav velkošās sajūtas.

Toniks pirms lietošanas jāsaskalo, lai sastāvā esošās normalizējošās sastāvdaļas, kam ir tendence nosēsties pudeles dibenā, vienmērīgi sajauktos. Tonikam ir tas pats neitrālais un neuzbāzīgais aromāts, toniks nekož, nesausina un nevelk ādu. 

Mitrinātājs ir vidējas konsistences, baltā krāsā, patīkamas tekstūras. Ātri iesūcas ādā, āda iegūst dabīgi starojošu izskatu. Neveido mākslīgo matējumu, bet gan tādu dabīgi matētas ādas izskatu. Sajūtas uz ādas ir patīkamas. Nav sausuma sajūtas. Sausie pleķīši, ja tādi vietām bija, nav vairs manāmi. Secinu, ka krēms tiešām ne tikai noņem taukaino spīdumu, bet arī mitrina, ko dienas krēmam pēc būtības arī pirmām kārtām ir jādara.

Ļauju dažas minūtes nožūt un klāju dekoratīvo kosmētiku. Tonālais klājas ļoti labi. Reizēm ar matējošiem krēmiem ir tāda sajūta, ka tonālais momentā pieķeras kā uzklāts uz smilšpapīra - to vairs neizlīdzināt ne pa labi, ne pa kreisi. Ar šo nekā tamlīdzīga - tonālo ir viegli izlīdzināt un tā patēriņš ir mazāks kā ar tradicionāliem matējošiem krēmiem. Līdz ar to mazāka iespēja izveidot tonālā masku uz sejas. Neskatoties uz vieglo matējumu, meikaps dienas gaitā turas ļoti labi - man tas iztur visu dienu, un sejas spīdēšanu tā arī nesagaidu. Seja nav plakani matēta un veselīgi mirdz, bet tas nav tas taukainais un speķainais spīdums, kas mums taukainas ādas īpašniecēm tik ļoti riebjas. 

Tā kā zinu, ka daudzi dara tāpat kā es - šos 3 soļus mēdz kombinēt no dažādiem ražotājiem, gribu piebilst, ka attiecībā uz Amway Essentials to tiešām nevajadzētu darīt, jo pati pārliecinājos, ka atsevišķi tie strādā ne visai labi. Piemēram, seju nomazgājot ar Madara putām, tonizējot ar Gatineau toniku, un pa virsu klājot Amway mitrinātāju, rezultāts nebija ne uz pusi tik labs - seja sāka spīdēt jau agrā pēcpusdienā. Nezinu, kurā produktā tieši ir tas āķis - tonikā, attīrošajā želejā vai tieši visu kombinācijā - bet šī sistēma tiešām strādā. Starp citu, ir pieejams arī mazais mini komplekts (tilpumi attiecīgi 20ml, 30ml un 20ml) - līdzi ņemšanai ceļojumā vai izmēģināšanai. Es savu mini komplektiņu esmu izlietojusi un plānoju tuvākajā laikā pasūtīt lielo. Iegādāties var pie Amway izplatītājiem. Cenas attiecīgi ~34Ls un ~9Ls.

Vai jūs esat kaut ko lietojuši no Amway kopjošās vai dekoratīvās kosmētikas? Kas jums patika vai nepatika?

P.S. Drīzumā raksts par Amway Essentials AHA serumu, ko nominēju kā savu septembra favorītu skaistumlapā.


6 komentāri: