2012. gada 12. oktobris

Naked Rescue Repairing Hair Treatment, atsauksme

Veicot inventarizāciju savā kosmētikas skapītī, uzdūros neatvērtam šīs matu maskas izmēģinājuma iepakojumam (20ml), pirktam pirms krietna laiciņa. Derīguma termiņš beigtos pēc mēneša, tā kā tas laikam bija kosmētikas dievs, kas man lika laicīgi atrast šo matu masku, savādāk es to būtu izmetusi un nebūtu pamēģinājusi. Un tā arī nebūtu uzzinājusi, ka tas ir kaut kas ļoti labs!



Apraksts uz etiķetes:

Atjaunojoša matu maska ar argana un limnastes sēklu eļļu. Piemērota nepaklausīgiem, spurainiem, bojātiem matiem. Katru dienu mati tiek pakļauti apkārtējās vides un veidojošo ierīču iedarbībai, kā rezultātā tie tiek bojāti. Barojošās maskas sastāvā ir apvienoti vitamīns E, barojoša Argana eļļa, kondicionējošā limnastes sēklu eļla, kā arī saulespuķu sēklu ekstrakts, kas aizsargā pret UV stariem. Matu maska palīdz novērst matu bojājumus un piešķir dzīvīgumu. Produkts radīts no dabiski iegūtām sastāvdaļām, tajā nav iekļauti sulfāti, parabēni vai petroķimikālijas.

Pieejams divos dažādos tilpumos - 400ml bundžā un 20ml paciņā.

Sastāvs:
Aqua, Cetearyl alcohol, Glycerin, Caprylic/capric triglyceride, Brassicamidopropyl dimethylamine, Limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, Parfum, Panthenol, Argania spinosa (argan) oil, Aspartic acid, Guar hydroxypropyltrimonium chloride, Jojoba wax PEG-120 esters, Hellanthus annuus (sunflower) seed extract, Dicapryly ether, Lauryl alcohol, Phenoxyethalon, Tocopheryl acetate, Chlorphenesin, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Citric acid, Linaloo, Citronellol, Geraniol, Benzyl benzoate.

Pārskats:

Maska ir biezas konsistences, baltā krāsā. Īpatnējs maskulīns aromāts - tā varētu smažot vīriešu pēcskūšanās balzams, nevis matu maska, pie tam tāda, kas pretendē uz dabīgumu (ievērojāt norādi par 97 dabīgajiem procentiem?). Aromāts, spriežot pēc sastāva, ir veidots mākslīgi, nevis dažādu ēterisko eļļu kokteilis. Interesanti, kāpēc šāda izvēle... 
Ja noliekam malā specifisko aromātu, kurš par laimi nav jūtams sausos matos, tad maska pati par sevi ir brīnišķīga. Pēc izžāvēšanas mati ir spīdīgi un ļoti mīksti, man visu dienu gribās glaudīt sev matus :)) Mani mati nav īpaši bojāti, līdz ar to nevaru izvērtēt atjaunojošās īpašības, bet domāju, ka šī maska noteikti neliks jums vilties. 

P.S. Dikti uzrunājoša un mīlīga ir piezīme uz iepakojuma we don't believe in testing our ingredients on Bambi, Lassie or Skippy  :)

Kopumā dodu 9 balles no 10, vienu atņēmu par īpatnējo aromātu.

Vai esat lietojuši kaut ko no Naked? Kas jums patika?


8 komentāri:

  1. Es kaut kad senāk salasījos labu labas atsauksmes par šo masku un nopirku. Maniem matiem diemžēl nederēja, tādēļ labi, ka nopirku tikai mazo paciņu. Vispār jau visām firmām vajadzētu ražot tādus mazus trial iepakojumus, ērti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Piekrītu - tas ir ļoti labs variants, kā ar mazām investīcijām pārbaudīt, vai der tieši man. Un ja neder, tad nav tik sāpīgi :)

      Dzēst
    2. Bet dažreiz to īsto efektu var redzēt tikai pēc vairākām lietošanas reizēm :)

      Dzēst
  2. Esmu lietojusi Naked nogludinošo kondicionieri matiem. Patika, ļoti, bet problēma bija tāda, ka dēļ biezās konsistences nebija iespējams visu izdabūt laukā, daudz kas neizspiests palika iekšā. :)

    AtbildētDzēst
  3. Kad beidzot būs kāds līdzeklis, kurš salabos jau sabojātus matu galus? :D

    AtbildētDzēst
  4. Vajadzēs obligāti izmēģināt!

    AtbildētDzēst