2012. gada 7. septembris

JOIK Grapefruit & mandarin body lotion with carrot oil, atsauksme


Daudziem tas vairs nav jaunums, ka jau kādu laiciņu Latvijā ir pieejama igauņu dabīgā kosmētika JOIK. Esam lasījuši atsauksmes par šokolādes sejas masku un  eļļu sejas tīrīšanai, es piedāvāju atsauksmi par ķermeņa losjonu.




Pirmo reizi ieraugot šo kosmētiku Tallinā, manu uzmanību piesaistīja gaumīgi vienkāršais iepakojums, un iepazīstoties ar sortimentu, noteikti gribēju kaut ko pamēģināt. Gan tāpēc, ka man patīk dabīgās kosmētikas ideja, gan tāpēc, ka ražotājs ir mūsu ziemeļu brāļi. Par labu tieši šim losjonam nospēlēja burvīgais aromāts, kā arī ziņkāre par sastāvā esošo burkānu eļļu.

Ražotājs sola, ka losjons ātri iesūksies, padarot ādu zīdaini gludu un mīkstu. Burkānu eļļa, kas bagāta ar betakarotīnu, piešķirs ādai veselīgu mirdzumu, līdz ar to šis losjons var tikt lietots kā pēc-sauļošanās līdzeklis. Šī sviests, kakao sviests, olīvu eļļa un dabīgais vitamīns E baros un mitrinās ādu. Losjonam piemītot burvīgs svaigu citrusu aromāts. 

Sastāvs: aqua, olea europea fruit oil, butyrospermum parkii fruit butter, theobroma cacao seed butter, helianthus annuus seed oil, daucus carota sativa root extract, daucus carota sativa seed oil, beta-carotene, ascorbyl palmitate, ceteareth-15, clyceryl stearate, stearic acid, parfume, sodium benzoate, potassium sorbate, tocopherol.

Losjonam ir vidēji šķidra konsistence. Priecē pumpīša uzgalis, pateicoties kuram losjonu ir ērti dozēt un tas neizlīs par daudz. Losjons ļoti ātri iesūcas, nepadara ādu lipīgu vai pārlieku taukainu. Āda kļūst zīdaini mīksta un iegūst veselīgu sunkissed spīdumu. Aromāts man pilnīgi neasociējas ar klasisko citrusu smaržu,  kas man šķiet piestāv tikai tualetes atsvaidzinātājam. JOIK losjonam ir vasarīgi saulaina un salda smarža ar jūtamām greipfrūta un mandarīna notīm, manam degunam ļoti patīkama. Pateicoties sastāvā esošajai burkānu eļļai, ķermeņa losjons ir saulaini dzeltenā krāsā, tāpēc ražotājs iesaka uzmanīties ar baltu apģērbu - losjonam jāļauj pilnībā iesūkties, pirms ģērbties. Kopumā ļoti labs ķermeņa losjons, noteikti iesaku!

8 komentāri:

  1. iepakojums superīgs un smarža pec apraksta man patiktu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti pasmaržo :) Es kā paostīju, tā iemīlējos :)

      Dzēst
    2. Tāds iepakojums uzreiz ienes pavasari vannasistabā :)

      Dzēst
  2. Izklausās kaut kas ļoti labs :)

    AtbildētDzēst
  3. Jā, laikam būs jāiepazīstas arī ar JOIK ķermeņa produktiem. Šis izklausās patīkams.

    AtbildētDzēst