2012. gada 24. septembris

Superdrug Dry Shampoo, Floating on a breeze, atsauksme

Šodien pastāstīšu par vēl vienu nejēdzīgu produktu sauso šampūnu saimē.

Pirms pāris nedēļām pamanīju šo līdzekli Drogās ar atzīmi "Jaunums". Lai gan man jau ir bēdīga pieredze ar drugstore sausajiem šampūniem, zemā cena (1.59Ls plauktā, kas gan kasē pārvērtās par 1.99Ls) iedrošināja pamēģināt. Zaudējums nebūs liels, ja arī nederēs. Un tā arī ir.




Apraksts uz etiķetes:
Atsvaidzināti mati starp mazgāšanas reizēm. Viegli lietojams. Sausais šampūns palīdz atsvaidzināt nespodrus un nedzīvīgus matus bez ūdens. Šis ātri un viegli lietojamais produkts piešķirs matiem tīru un svaigi smaržojošu sajūtu ar svaigu, visiem piemērotu aromātu.

Sastāvs: Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Zea Mays Starch, Isopropyl Myristate, Dicocoylethyl Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Stearalkonium Hectorite, Propylene Glycol, Parfum, Propylene Carbonate, Limonene, Linalool, Citronellol, Citral.

Piemērots veģetāriešiem un vegāniem, nav testēts uz dzīvniekiem. Tilpums 150ml.

Mans vērtējums:
Ne velti aprakstā ir uzsvērts produkta aromāts un smaržojoši mati - produktam ir ļoti uzbāzīga un pārsātināta smarža. Pēc šampūna iesmidzināšanas matos nācās iet ārā no vannasistabas, lai nebūtu jāelpo smaržas mākonis. Neesmu novērojusi īpašu jutību uz produktu aromātiem, bet šis šampūns man likās ļoti kodīgs, katru reizi pēc lietošanas pāris reizes gribējās noklepoties. Tik kairinošs tas ir. Pašai smaržai nav ne vainas, ja vien tā būtu vismaz 5x mazāk koncentrēta. 
Par šampūna iedarbību ir maz ko stāstīt - uz matiem tas neveido baltu kārtu, arī uz tumšiem, bet arī jēgas no tā nav nekādas - nepadara matus ne par kapeiku tīrākus. Ja šampūns iepūsts taukainās šķipsnās, tādas tās arī paliek, var pūst vai nepūst to matos. Pilnīgi bezjēdzīgs produkts, lietojams vien kā aromatizators, jo smarža gan ir noturīga - mati smaržo visu dienu.


7 komentāri:

  1. man ir šis rozā- arī nenormāli stipri smaržo, pēc tam istaba jāvēdina. iedarbība man nedaudz ir no viņa, bet noteikti ne visa diena- kādas 3,4 stundas.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu ja tā dikti skrupulozi, tad man no šī sausā šampūna iedarbība ir uz pārdesmit minūtēm. Tai brīdī, kad iepūš, it kā ir neliels efekts, bet pirms iziešanas no mājas skatos spogulī, ka tomēr nekāda jēga :)

      Dzēst
  2. Tieši šodien iemēģināju manējo, tik oranžo. Nevar teikt, ka efekta nebija, šķiet, ka vēl netīrāki mati kļuvuši. Smaržo gan pēc tādas bērnības (ļoti mākslīgas) apelsīnu sulas, vai pat pēc Jungle Pop saldējuma.

    AtbildētDzēst
  3. Uz tumšiem matiem nepaliek pēdas?

    AtbildētDzēst
  4. Vēl ļoti labs ir Aussie- man patīk aromāts :)

    AtbildētDzēst
  5. Šis ir tiešām labs un arī par pieņemamu cenu!

    AtbildētDzēst